Verhalen in opdracht

Ik schrijf kinderverhalen, ook in opdracht van scholen, vormgevers of mensen die een kinderverhaal van een gebeurtenis in hun of het uit het leven van hun kind willen laten schrijven.

Denk aan prentenboeken, voorleesverhalen en creatieve teksten voor kinderen. Je kunt me dus inhuren en dan schrijf ik speciaal voor jouw of jouw organisatie een prentenboek of voorleesverhaal.

Ik heb er ervaring mee én ik heb contacten met goede illustratoren die jouw verhaal compleet kunnen maken.

Wil jij jouw kinderverhaal nu eindelijk eens op papier zetten, heb je een vraag of interesse in een samenwerking? 

In opdracht van de Gemeente Dordrecht en Vorm studio schreef ik het kinderverhaal "Tim's wakeup challenge" in dit vrolijke Feestontbijt boekje.

Zo begint het: 

Mo ging zijn vriend Tim ophalen. Sinds kort woonde Mo samen met zijn moeder in Dordrecht. Hij was Tim tijdens een potje voetbal op het plein bij het Energiehuis tegengekomen. Ze hadden niet van elkaar kunnen winnen, ook al had Mo nog zo zijn best gedaan. En dat hij dat had geprobeerd, dat was 1 ding dat zeker is! Vanaf die dag waren ze onafscheidelijk. 

Zoals zo vaak, stond Tim ook deze ochtend niet op de afgesproken plek. Het was weer zover. Gniffelend liep Mo naar het huis van Tim en keek of hij hem daar dag. Nergens te zien. Mo liep verder het pad op naar de flat en het muurtje waar hij als hij erop klom, precies in de keuken van Tim kon kijken. Hij plaatste zijn handen op de rand van het keukenraam en spiekte naar binnen. Ja hoor, daar zat Tim. Chagrijnig voor zich uit te staren. Hij had een stuk brood in zijn hand. Mo had de grootste lol. Tim haatte brood, maar zijn moeder zette het telkens voor hem klaar in de ochtend.